Söndagsgodis 29/11

Ett spel som jag kommer satsa mycket på idag är från Allsvenskan. GIF Sundsvall får en bra chans att rycka ifrån och eventuellt kanske klara ett nytt allsvenskt kontrakt utan att behöva kvala då konkurrenten Jönköpins Södra spelar mot Djurgården och kommer nog förlora. Ypperlig chans som sakt för giffarna som möter ett Hammarby som egentligen inte har så mycket att spela för.

Denna typ av spel är farliga då det oftast går motsatt håll, och motivationsvinnaren fixar inte det alltid. Men till oddset 2.02 på Betfair så kör jag på och tror att GIF Sundsvall tar vara på möjligheten med Djurgårdens hjälp och fixar 3 MYCKET VIKTIGA POÄNG för Allsvenskan 2018. Man har gjort en dålig säsong men ännu är det inte kört och Hammarby förlorar poängen idag.

Sedan är jag inne lite på Leicester City mot Everton. Bägge lagen är kassa för ögonblicket och frågan är om inte Everton är snäppet sämre. Funderar lite till på detta spel innan jag skriver, men den är närmast. Sedan finns det lite småspel på betfair men inget som är värt att nämna, utan siktet är helt på GIF Sundsvall och 3 poäng.

Mvh / BetAngel 1x2