Söndagsgodis 15/10

13 rätt gav över 155 000 kr i går. Någon som satte den? Följde ni mitt tips? Hade 12 rätt fram till 90:e min då Watford fick in 2-1. Surt men hade ändå inte blivit någon större vinst så det känns som de kvittar. Men nära återigen iallafall och snart sitter min också. 


När det gäller tips idag så har jag fastnat för två spel som kommer köras under dagen. Southampton mot Newcastle där man kan spela hemma vinst för 1.90 på betfair. Kanske bra för någon men jag känner att Newcastle kan skrälla eller ta en pinne så jag bokar Southampton på betfair. (Går emot hemma vinsten). Dom saknar en riktig anfallare och har varit urusla framåt. Har svårt att se det ändras idag. Bra spel!!! 

Sedan har vi Serie A ikväll med toppmötet Inter mot Milan och jag har en klar favorit i detta derby. Inter känns i dagsläget mycket starkare och jag kört hårt på hemma vinst. Milan har inte varit någon större hit även om de pumpat in massa pengar och köpt spelare så saknas det fortf hjärta, reality är att Inter är de bättre laget och det visar man ikväll också. 

Med vänlig hälsning, 
BetAngel 1x2