Lördagsgodis 28/10

Välkomna grabbar till en ny lördag med spel och $$$ på kontot. 
Jag kommer köra Spanska div.2 och Bundesliga idag med högre insatser. 
 
Sedan har jag ett stryktips förberett där jag väntar in 13 rätt som varje lördag *smile*. 
 
Tipsen jag bjuder på är följande för dagen: 
 
Segunda Division (Spanien) 
Lugo - Gimnastic / Mitt tips: 1 / Odds: 2.05
 
Motivering: Lugo ligger upp i delad 1:a plats på 20 poäng och har en bra chans idag att plocka ytterligare 3 poäng denna helgen. Man möter Gimnastic som absolut inte är ofarliga och var länge inne kanske på ett överspel istället 2.5 mål men litar på Lugo att de fixar en vinst till ett bra odds. Gimnastic förlorade förra omgången mot bottenkollegan Alcorcon med 3-0 på hemmaplan och därav en bra chans för Lugo som gör mål framåt och har en bra defensiv. Fick detta tips av en bra lirare också som jag känner nere från Balkan. Litar på infon. 
 
Bundesliga, Tyskland 
Bayer Leverkusen - FC Köln / Mitt Tips: 1 / Odds: 1.47
 
Motivering: Denna blir rätt så kort, har skrivit tidigare om FC Köln och jag ser i dagsläget absolut inget ljus i tunneln för detta lag som förmodligen kommer åka ner till bundesliga 2 nästa säsong. Leverkusen har en ypperlig chans att ta 3 poäng och klättra i tabellen. Man är det bättre laget och bör inte ha några problem att vinna. 
 
Några andra godbitar från dagens utbud som kan vara värda att nämna: 
Cardiff och Watford förväntar många skall vinna idag och tippar hemmasegrar. Jag vill höja ett varningens finger då man saknar spelare i bägge lag och bortalagen kan absolut ta någon pinne från dessa två lag. Jag kommer köra små bokningar emot bägge lagen. Cardiff och Watford. 
 
Trevlig helg och lycka till med dagens spel. 
Mvh / BetAngel 1x2